Tapasztalataink a fizikai világban

Most egy saját tapasztalatot szeretnék megosztani, még abból az időből, amikor még csak épphogy elkezdtem ismerkedni a spirituális dolgokkal. Nem sokat tudtam a rezgésekről, az energiákról, de azt láttam, hogy valami van, és működik, és azt is tudtam, hogy nagyon sok minden tőlünk függ.

Egy kis településen élek, és csodálkozva hallgattam ismerőseim beszélgetését, melyben nagyon szidták az egyik helyi kisbolt alkalmazottait, hogy azok mennyire bunkók, ilyenek, meg olyanok… És nem köszönnek, és…

És én továbbra is csak pislogtam, mint a pocok a lisztben, hogy miről beszélnek?! Én is ugyanabba a boltba jártam vásárolni, ugyanazokkal az eladókkal találkoztam, de mindenki tök normális volt. Köszöntek, stb. Én, személy szerint SEMMIT nem tapasztaltam abból, amit az ismerőseim beszéltek. Mintha egy teljesen másik bolygón lettem volna.

Ugyanabban az időben, ugyanazon a helyen, ugyanazokkal az emberekkel teljesen más megtapasztalásai voltak az ismerőseimnek, mint nekem. Ekkor megértettem, hogy mennyire igaz az, hogy ami bent, úgy kint. Mennyire más jelent meg az én fizikai valóságomban, annak függvényében, hogy én mit gondoltam, a „világról”, milyen volt a rezgésem. Egész pontosan, hol álltam azon a bizonyos érzelmi létrán, aminek a létezéséről akkor még nem is tudtam.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.